Várda Sport Hotel****

Ennél a munkánál lakberendezővel dolgoztunk együtt, ami jócskán megkönnyítette a dolgunkat.

A design része adott volt, igaz gyakori és többszöri módosítással. De szerencsésen sikerült kiválasztani azt, ami képileg is úgy illik bele a hotel miliőjébe, ahogy azt a lakberendező és a hotel üzemeltetője is elvárta. A legnagyobb segítség részünkről itt a megfelelő minőség, azaz a típus meghatározása, a mennyiség kalkuláció és fektetési tervek kidolgozása volt. Mindeközben természetesen figyeltük a határidőket, hogy időben kerülhessen gyártásra és szállításra a szőnyeg és a PVC burkolat is.

A folyosókon egyedi mintás szőnyeg került elhelyezésre, a szobákban, konferencia teremben egyszínű kollekciós szőnyegből választottak. A recepción, lobbyban és bárban pedig design PVC burkolat került elhelyezésre.

Bárhova is tekintünk, mindegyik padlóburkolat a design szerves részét képezi, avagy kiegészíti azt.

Egyik sem mondható hivalkodónak, és még csak nem is elenyésző a szem számára. Bárhol járunk is a hotelben, a szemünket biztosan inger éri a padlót bámulva.

Az apartmanokban van igazán meghatározó szerepe a szőnyeg színének. Itt bár kicsit élénkebbek a színek, mégsem mondhatjuk zavarónak. Hiszen rögtön kiderül, mi is a szőnyegnek szánt szerep.

Mindent összevetve látszik, hogy gondosan lettek összeválogatva a szőnyegek színei, mintázata az elhelyezési hely funkciójának megfelelően.