2017-03-28

A gyártás menete

 

Amennyiben kiválasztásra került a szőnyeg típusa és a mintázata, úgy 1×1 m-es fogásmintát készít a gyár.

Ha ez kielégíti az elvárásokat, megkezdődhet a szőnyeg gyártása, mely mennyiségtől függően 3-4 hét.

Csak ennyi időt kell várnia, hogy a teljesen egyedileg megalkotott padlószőnyege elfoglalhassa végleges helyét.

 

Ilyen egyszerű az individuál szőnyeg megalkotása!

 

Amennyiben megkapjuk a padlószőnyegezésre szánt helyiségek alaprajzait, pontosan ki tudjuk számítani a legyártandó szőnyeg teljes méretét, és azt is, hogy milyen vágási hulladékkal, leeső résszel lehet számolni.

Rendeltetési helyüktől függően a padlószőnyegeket és szegélyeket méretre lehet tervezni. Ezzel is elkerülhetővé válnak a felesleges toldások, vagy az épp túl sok leeső rész miatti pazarlás.

Így Ön, mielőtt leadja rendelését, már pontosan tudni fogja, hogy mennyi szőnyegre lesz szüksége.

 

Minden szőnyegtekercsnek saját kódja van, és az elhelyezés szerinti beszabás alapján részletes leírást adunk a burkolónak, hogy melyik szőnyegtekercset hova kell tenniük, hogy minél kisebb mennyiség vesszen kárba.

Amennyiben kételyek vagy problémák merülnének fel a burkolás során, magyar és olasz szakembereink 24 órán belül a helyszínre tudnak vonulni, hogy tanácsokkal segítsék a folyamatokat / munkát.

Ezen túl részletes kezelési útmutatót adunk a padlószőnyeg tisztítására, illetve a hozzá használandó gépekre vonatkozóan. Valamint a folteltávolítás különböző módszereiről, lehetőségeiről is tájékoztatást nyújtunk.

 

A minden egyes megrendeléshez járó teljes körű asszisztencia és szolgáltatás Önnek semmiféle plusz költséget nem jelent, mivel azt mindig, Partnereink elégedettségét szem előtt tartva, kulcsfontosságúnak tartjuk.

A rengeteg odafigyelést megkívánó munkát magas teljesítményű technológiával ötvözi a gyár, melynek segítségével esztétikus, elegáns, és aprólékosan kidolgozott szőnyegeket készítenek; megvalósítva ezzel az Önök kreatív ötleteiket.