2017-03-11

Egyedi mintás szőnyegek

 

A 100-nál is több színű, és rengeteg típusú egyszínű szőnyegeken túl büszkeségünk kétségkívül az ügyfeleink igényei szerint készülő egyedi kivitelezésű padlószőnyegek. A digitális nyomástechnológiának köszönhetően bármilyen mintát meg lehet valósítani, akár 12 különféle szín felhasználásával.

Célunk ebben a szegmensben, hogy minél egyszerűbbé tegyük a legösszetettebb elképzeleseket is. Ehhez igénybe vesszük a gyártónál lévő
mérnökcsapat tapasztalatait, tudását, amely mindenféle kisebb, nagyobb szabású projektek továbbfejlesztésével foglalkozik.

Ez minden megrendeléshez járó teljeskörű  szolgáltatás, „asszisztencia”, mely semmilyen plusz költséggel nem terheli Partnereinket, mivel számunkra kulcsfontosságú ügyfeleink elégedettsége, melyet mindig szem előtt tartunk.

 

Az egyedi mintázatú kollekción belül több típusú padlószőnyeg közül lehet választani, természetes és műszálas összetételben.

A szőnyegek többféle szálsűrűséggel, szálmagassággal, tűzésszámmal és összetétellel szerepelnek a kollekcióban, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres.

 

2 fő gyártási programban dolgozunk az egyedi designú szőnyegek terén:egyedi-mintas-szonyeg-hotelben

  • Chromojet program
  • Easy program

Mindkét programban az elsődleges cél a mintázat megalkotása. A mintázat lehet katalógusból választott minta, vagy teljesen egyedi elképzelés / tervezés szerinti design.

A szálfestés a legmodernebb Chromojet technológiával készül, amely tartós, hosszú használatot biztosít a neofloor textilburkolattal készülő létesítményeknek, legyen az szálloda vagy egyéb létesítmény.

Bármely gyártási programot is választja, elsődleges célunk, hogy kulcsot adjunk ahhoz, hogy az egyedi mintázattal könnyedén emlékezetes, másoktól könnyen megkülönböztethető padozati „remekművet” alkosson!