2016-01-11

Szállodai szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, épületben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja annak hangulatát, stílusát.

Aki különleges és egyedi szőnyeget szeretne, annak a neofloor szőnyegei a legjobb választás.

Ezek a szőnyegek teljesen újfajta szabadságot adnak mind a szőnyeg típusát, mind a mintázatot, színeket illetően. Képzeletünknek semmi sem fog határt szabni. Varázslatos színválasztékával és a hihetetlen lehetőségeivel elbűvöl minket.

 

A szállodai szőnyegekkel szemben támasztott elvárások, követelmények mások, mint egy irodai vagy otthonra szánt szőnyeggel szemben.

Egy hotel szőnyegének kiválasztásakor a legfontosabb szempont, hogy a magas komfortérzet biztosításán túl nagy kopásállósággal, ezáltal hosszú élettartammal rendelkezzen. De ugyanilyen fontos az is, hogy küllemével, megjelenésével eleganciát, esztétikusságot sugározzon.

Ezért általában a vágott szálú szőnyegeket javasoljuk ezekre a helyekre.

 

Színét, mintázatát tekintve a szőnyeg lehet egyszínű, vagy bármilyen, akár teljesen egyedi mintával rendezhet.

Ennek megfelelően választhat az alábbi szőnyeg-csoportok közül:

Egyedi mintás szőnyegek

Az egyediség nem luxus!  Gondoljon csak bele!

Még soha nem volt ilyen izgalmas és ennyire egyszerű egy teljesen egyedi mintázatú padlószőnyeg megvalósítása!

Két gyártási program közül választhat attól függően, hogy a választott mintázat hány színt tartalmaz, azok mennyire kötöttek, vagy megadott színek közül kiválaszthatók-e. Hogy milyen típusú, szálsűrűségű, szálmagasságú legyen a szőnyeg, azaz milyen komfortérzetet szeretne biztosítani.

A választható gyártási programok:

·         Chromojet program

·         Easy program

Mindkét programban az elsődleges cél a mintázat megalkotása. A mintázat lehet katalógusból választott minta, vagy teljesen egyedi elképzelés / tervezés szerinti design.

A szálfestés a legmodernebb Chromojet technológiával készül, amely tartós, hosszú használatot biztosít a Sit-In textilburkolattal készülő létesítményeknek, legyen az szálloda vagy egyéb létesítmény.

Bármely gyártási programot is válassza, elsődleges célunk, hogy kulcsot adjunk ahhoz, hogy az egyedi mintázattal könnyedén emlékezetes, másoktól könnyen megkülönböztethető padozati „remekművet” alkosson!

Egyszínű szőnyegekEgyszínű szőnyegek

A sztenderd, azaz raktárkészletről azonnal kiszolgálható padlószőnyegek szabadságot adnak mind a szőnyeg típusát, mind a mintázatot, mind a színeket illetően.

Ezen szőnyegeink varázslatos színválasztékukkal és strukturáltságukkal, sokfajta megvalósíthatóságukkal mindenre megoldást kínálnak.