Modul szőnyegek

Mégis hova, és mekkora a létjogosultsága?

Már jó néhány cikk során kielemeztük az igény szerint gyártott egyedi mintás szőnyegekben és az egyszínű szőnyegekben rejlő lehetőségeket. Azok előnyeiről, felhasználási helyeikről is esett jó néhány szó.

Azonban vannak olyan helységek – irodák, konferenciatermek stb. – amelyek nagyobb vagy más jellegű felhasználásnak vannak kitéve. Ezekbe a helységekbe bátran lehet modul szőnyeget is választani.

Mintás, egyedi forma modul szőnyeg hotel szobában neofloor

A modul szőnyegekről elsősorban irodai környezet jut eszünkbe.

De egyre több hotel felismerte, hogy a könnyű cserélhetőség miatt konferenciatermekben, étteremben, bárban, játszószobákban, vagy a folyosókon is, illetve irodákban, tároló helységekben és egyéb közösségi helyeken előnyösebb modul rendszerű szőnyeget választani.

Számos szín, mintázat, komfortfokozat és minőség közül lehet választani, de cégünk a modul szőnyegek világában is biztosítja az egyediséget. Így még a modul szőnyeg is lehet pontosan megtervezett mintázat része!

Sőt egyre nagyobb teret hódít a környezettudatosság is, így számos modul szőnyegünk ECONYL, azaz újrahasznosított szállal érhető el.

Ma már nem csak a színekkel játszhat az ember a modul szőnyegek esetében sem. Számos design, mintázat és forma érhető el a szőnyeg gyárak kínálatában. Ezek segítségével nem kell megragadnunk a szürke, már-már unalmasnak tűnő felületeknél, hanem szinte annyira egyedi padozat is létrehozható, mintha az igény szerint gyártott egyedi mintás szőnyegeket használnánk.

Modul szőnyegeink modulméretük és a többirányú fektetésnek köszönhetően lehetővé teszik a végtelen kombinációk kialakítását. Kollekciónkkal igazán egyszerűen hozhat létre egyedi, elképesztő és merész megoldásokat is bármely környezetben.

Bár a modul szőnyegek esetében is választható legalább két hátlap a komfortérzés növelése céljából, ne feledjük el, mégis csak modulokban gondolkodunk jelenleg! Azaz olyan szintű kényelem, puhaság és komfort nem érhető el velük, mint egy magasabb szálú tekercses szőnyeggel.

A modul szőnyegek minden kétséget kizáróan nagy előnye a könnyű fektetés, intenzív használatra tökéletes megoldást nyújt, rugalmas megoldást kínál, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonság, mindegyik modul szőnyegünk Bfl-s1 tűzvédelmi besorolású.

További előnyük, hogy a lerakott burkolat bármikor felszedhető és újból lerakható. Az esetleges felületi foltosodások, sérülések egy lapcserével megoldhatók.

Vagy kérjen ajánlatot:
Jelölje be, mely szőnyegtípus iránt érdeklődik. Több kategóriát is megjelölhet.

Modul szőnyegek

A modul szőnyegek kétség kívül egyik nagy előnye, hogy lehetővé teszik a szőnyegtípusok, színek és struktúrák keverését és illesztését bármilyen belsőépítészeti stílushoz. Az akusztikai teljesítménytől vagy a fényvisszaverődéstől kezdve a jobb járási kényelemig, vagy a praktikus megoldásokig, esetleg a bonyolult alakú padlóburkolatokig: szőnyegcsempéink csak előnyöket kínálnak.
Ilyen előnye a modul szőnyegnek többek között a jobb akusztika, levegőminőség és járási kényelem, könnyen telepíthető, karbantartható. Emellett nagy kreatív szabadságot és fenntarthatóságot kínálnak.

Mindegyik modul szőnyegünk magas kopásállósági mutatóval, hosszú élettartammal rendelkezik. Bátran használhatók irodai, szállodai és bármilyen közületi létesítményben.

Modul szőnyegeink modulméretük és a többirányú fektetésnek köszönhetően lehetővé teszik a végtelen kombinációk kialakítását. Kollekciónkkal igazán egyszerűen hozhat létre egyedi, elképesztő és merész megoldásokat is bármely környezetben.

Modul termékcsaládunk között Econyl szálanyagúak is vannak, amelyek fogyasztót követő és újrahasznosított szálakat is tartalmaznak a fenntarthatóság érdekében.

A modul szőnyegek további előnye a könnyű fektetés, intenzív használatra tökéletes megoldást nyújt, rugalmas megoldást kínál, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonság, mindegyik modul szőnyegünk Bfl-s1 tűzvédelmi besorolású. További előnyük, hogy a lerakott burkolat bármikor felszedhető és újból lerakható. Az esetleges felületi foltosodások, sérülések egy lapcserével megoldhatók.

Válasszon modul szőnyegeink közül:

Berlin irodai modul szőnyegBarcelona irodai modul szőnyegTrento irodai modul szőnyegLondon irodai modul szőnyeg
Paris ECONYL irodai modul szőnyegLisboa irodai modul szőnyegRoma irodai modul szőnyegGenova irodai modul szőnyeg
Firenze irodai modul szőnyegFirenze Linea irodai modul szőnyegPalermo irodai modul szőnyegPalermo Linea irodai modul szőnyeg
Torino irodai modul szőnyegTrento irodai modul szőnyegViareggio irodai modul szőnyeg

 

ECONYL szálú szpnyeg - neofloor.hu

Mi az ECONYL szál?

Röviden: fogyasztót követő újrahasznosított szálanyag.

Valójában a nejlonhulladékot, például a már nem használható halászhálókat, vagy a szokásos módon ártalmatlanításra szánt textilgyártási hulladékokat visszanyerik és új fonallá alakítják, amelynek tulajdonságai megegyeznek a szűz nyersanyagból készült nejlonból.

Az ECONYL® regenerált nylon pontosan ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a vadonatúj nejlon, de fenntarthatósági élményt nyújthat Önnek.

Az ECONYL® regenerált nylonból vadonatúj termékek készülnek. Ez a nejlon arra képes, hogy végtelen újra-hasznosítás után sem veszít a minőségéből, de környezetvédelmi szempontból nagyon fontos a felhasználása.

Az ECONYL® szőnyegszálak jogosultak a LEED® minősítésre, a környezetbarát épületekre vonatkozó világszintű szabványok meghatározásának részeként.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.