2022-01-14

Amit érdemes tudni az egyedi mintás szőnyegekről

A kemény felületű padlók legújabb fejlesztéseitől és innovációitól függetlenül a szőnyeg továbbra is az egyik legnépszerűbb padlóburkolat.

Annak érdekében, hogy a szőnyeg ugyanolyan szép és funkcionális legyen, mint a többi padlóburkolat, a szőnyeggyártók előnyükre használják fel a technológiát, népszerű mintákat és újdonságokat hoznak létre.

Itt az ideje, hogy a trendek előtt maradjon, és elkezdje a lehetőségeket és a legújabb szőnyeginnovációkat kínáló jövőbe vezető mintákat választani!

Az igény szerint gyártott szőnyeggel egészen különleges megjelenést lehet elérni, mivel a szőnyeg alapvetően fontos a szoba belsőépítészeti elemeinek összekapcsolásában.

Számos különböző minőségű szőnyeg közül választhat, amelyek száltípusban, felépítésben és árban különböznek. Ezen kívül számos hátlap opció is rendelkezésre áll, amelyek különböző minőségű anyagok, hangtompító tulajdonságok és kényelem tekintetében viselnek lényegi szempontot. Ez azt jelenti, hogy Az egyedi mintás, igény szerint gyártott szőnyeg fizikai alkatrészei kombinálhatók bármely elképzelés és/vagy költségvetési igény kielégítésére.

DE-Sign! mintakatalógus - neofloor.hu

Az egyedi mintás, igény szerint gyártott szőnyegkialakítás kiemelten fontos a szoba hangulata szempontjából, mivel a konkrét minta- és színválaszték felerősíti vagy lekicsinyli a vizuális hatást.
A színek és a különféle minták, melyek minden érzékszervünkre más - más formában hatnak, szerves részét képezik a hétköznapjainknak, amit mindenki természetesnek vesz, mégsem fordítunk rájuk kellő figyelmet.

Nézze meg közelebbről az igény szerint gyártott mintázatú szőnyegek számos lehetőségét, melyet a minták és színek rejtenek!

Nem kell tervezőnek vagy belsőépítésznek lenni ahhoz, hogy tudja, hogy a választott padló hihetetlenül fontos. Számtalan forrás írja le a festék és a világítás fontosságát – természetesen ezek is fontos választások –, de elfogultság nélkül talán a rejtvény legfontosabb darabja a padlóburkolat!

Történetet elmesélő igény szerint gyártott egyedi mintás szőnegek - neofloor.hu

Olyan sok előnye van annak, ha szőnyegeket használnak a terekben, hogy ezzel a választással senki sem hibázhat.
Az egyedi mintás, igény szerint gyártott szőnyegek számos gyakorlati előnyt kínálnak, például kiváló kényelmet, vonzó akusztikai és hőminőséget, valamint nagyobb biztonságot a kemény felületű alternatívákhoz képest.
E fölött azonban az egyedi mintás szőnyegek a kifejezés eszközei is lehetnek.
A szőnyegtervezés a történetmeséléshez hasonlítható. A kiválasztott szőnyegekkel és azok felhasználási módjaival meghatározza a tér hangulatát, olyan környezetet teremtve, amely elmondja az ott tartózkodóknak, hogyan lehet vagy kell egy teret használni.

A stílus sokoldalúsága

A igény szerint gyártott egyedi mintás szőnyeg kiválasztása sok ajtót nyit meg a szőnyeg kialakítása során. Egyrészt az egyedi mintás szőnyegek kiválasztásával a legnagyobb választékot kapja, szinte végtelen szín és mintaszabványok közül választhat.

Igény szerint gyártott egyedi mintás szőnegek - neofloor.hu

Ezenkívül az igény szerint gyártott szőnyegek a legnagyobb szabadságot biztosítják az egyedi tervek elkészítésekor, mivel nincsenek moduláris követelmények vagy csúnya illesztések, amelyek zavarják a tervezést és nem utolsó sorban a látványt. 

A egyedi mintás szőnyeg tervezésénél a lehetőségek látszólag korlátlanok.

Azt mondhatjuk, hogy az egyedi mintás szőnyegek: a luxus választása.

Az igény szerinti egyedi mintás szőnyeg a minőség és a dizájn sokoldalúsága szempontjából a kiváló ajánlat.

Zökkenőmentes felületével az egyedi mintás szőnyegek nagyfokú kreatív szabadságot biztosítanak. Csak az Ön által tervezett tér határai és a képzelet szab határt.

Tudjuk, hogy könnyű elveszni az egyediség rejtelmes és néha kifürkészhetetlen útján! Ezért mi mindig készen állunk arra, hogy Önnel együtt megalkossuk azt a fantasztikus padozatot, ami mind színeiben, megjelenésében, mintázatában és hangulatában belepasszol a térbe.

Ne legyen rest felkeresni minket! Segítünk a legnagyobb útvesztőben is megtalálni azt, amit keres!

Modul szőnyegek

Mégis hova, és mekkora a létjogosultsága? Előző Következő Már jó néhány cikk során kielemeztük az igény szerint gyártott egyedi mintás szőnyegekben és az egyszínű szőnyegekben

Tovább olvasom »

Mit ajánlunk?

Ha Önnek saját elképzelése van, vagy belsőépítész által megtervezett mintázattal rendelkezik, mi megvalósítjuk!

Időt és energiát és pénzt spórolhat meg azzal, ha a több száz mintázatot tartalmazó mintaktalógusokból választja ki a designt.

Ha se idő, se tervezői segítség nincs az egyedi mintázat megalkotására, a legjobb választás a mintakatalógusból választani mintázatot.

Ezek a designok bármilyen színre átszínezhetők, a katalógusban lévő színektől eltérhet.

Sőt a minta mérete, illetve ismétlődésének száma az adott helységre igazítható!

A tökéletes miliő megteremtéséhez elengethetetlen a megfelelő szín párosítása. 

A színek szerves részét képezik hétköznapjainknak, amit mindenki természetesnek vesz, mégsem fordítunk rájuk kellő figyelmet.

A mintázatok színeinek kiválasztásakor szinte végtelen szín és azok kombinációi közül választhat.

Mindegyik a legjobb minőségű Poliamid 6 illetve Poliamid 6.6 szállal készül. 

Nagy kopásállósággal, könnyű tisztíthatósággal, hosszú élettartammal.

Különféle szálsűrűségű és vastagságú szőnyegeink között megtalálja azt, amely a fehasználási terlet jellegéhez és az elvárt komfortérzéshez passzoljon.

Nézze meg szőnyegtípusainkat ide kattintva!

Gyapjú szőnyegeink természetességüknél fogva egyedi hangulatot teremtenek, javítják a beltéri klímát.

A nagyfelbontású nyomás 1.000.000 pixel biztosítja m2-ként, hogy tökéletes mintázatot kapjon a szőnyege. 

Tökéletes képalkotási eljárás a szőnyegek számára, a kifinomult digitális színkezelési technikák felhasználásával.

Ha a szőnyeg típusa és mintázata kiválasztásra került, megkezdődhet a szőnyeg gyártása, amely 3 hét.

Csak ennyi időt kell várnia, hogy a teljesen egyedileg megalkotott padlószőnyege elfoglalhassa végleges helyét.

A gyártás menetről ide kattintva olvashat bővebben.

Minőséghez párosított értékarányos árakkal dolgozunk.

Kölcsönösen előnyös, mindenki számára megelégedést nyújtó megoldásokat keresünk.

Odafigyelünk partnereink igényeire, hisz számunkra az a cél, hogy elégedettek és sikeresek legyenek.

Kérjen ajánlatot!

Ha még csak tervezi a burkolatot érintő felújítást, akkor is érdemes egy röpke kis időt szánni velünk az egyeztetésre, vagy egy rövid személyes találkozóra. Sok hasznos információt oszthatunk meg egymással, amely segíti Önt a tökéletes választás felé vezető úton.

Kérjen visszahívást, vagy írjon üzenetet: