2016-01-12

Modul szőnyegek

A modul szőnyegek kétség kívül egyik nagy előnye, hogy lehetővé teszik a szőnyegtípusok, színek és struktúrák keverését és illesztését bármilyen belsőépítészeti stílushoz. Az akusztikai teljesítménytől vagy a fényvisszaverődéstől kezdve a jobb járási kényelemig, vagy a praktikus megoldásokig, esetleg a bonyolult alakú padlóburkolatokig: szőnyegcsempéink csak előnyöket kínálnak.
Ilyen előnye a modul szőnyegnek többek között a jobb akusztika, levegőminőség és járási kényelem, könnyen telepíthető, karbantartható. Emellett nagy kreatív szabadságot és fenntarthatóságot kínálnak.

Mindegyik modul szőnyegünk magas kopásállósági mutatóval, hosszú élettartammal rendelkezik. Bátran használhatók irodai, szállodai és bármilyen közületi létesítményben.

Modul szőnyegeink modulméretük és a többirányú fektetésnek köszönhetően lehetővé teszik a végtelen kombinációk kialakítását. Kollekciónkkal igazán egyszerűen hozhat létre egyedi, elképesztő és merész megoldásokat is bármely környezetben.

Modul termékcsaládunk között Econyl szálanyagúak is vannak, amelyek fogyasztót követő és újrahasznosított szálakat is tartalmaznak a fenntarthatóság érdekében.

A modul szőnyegek további előnye a könnyű fektetés, intenzív használatra tökéletes megoldást nyújt, rugalmas megoldást kínál, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonság, mindegyik modul szőnyegünk Bfl-s1 tűzvédelmi besorolású. További előnyük, hogy a lerakott burkolat bármikor felszedhető és újból lerakható. Az esetleges felületi foltosodások, sérülések egy lapcserével megoldhatók.

Válasszon modul szőnyegeink közül:

Berlin irodai modul szőnyegBarcelona irodai modul szőnyegTrento irodai modul szőnyegLondon irodai modul szőnyeg
Paris ECONYL irodai modul szőnyegLisboa irodai modul szőnyegRoma irodai modul szőnyegGenova irodai modul szőnyeg
Firenze irodai modul szőnyegFirenze Linea irodai modul szőnyegPalermo irodai modul szőnyegPalermo Linea irodai modul szőnyeg
Torino irodai modul szőnyegTrento irodai modul szőnyegViareggio irodai modul szőnyeg

 

ECONYL szálú szpnyeg - neofloor.hu

Mi az ECONYL szál?

Röviden: fogyasztót követő újrahasznosított szálanyag.

Valójában a nejlonhulladékot, például a már nem használható halászhálókat, vagy a szokásos módon ártalmatlanításra szánt textilgyártási hulladékokat visszanyerik és új fonallá alakítják, amelynek tulajdonságai megegyeznek a szűz nyersanyagból készült nejlonból.

Az ECONYL® regenerált nylon pontosan ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a vadonatúj nejlon, de fenntarthatósági élményt nyújthat Önnek.

Az ECONYL® regenerált nylonból vadonatúj termékek készülnek. Ez a nejlon arra képes, hogy végtelen újra-hasznosítás után sem veszít a minőségéből, de környezetvédelmi szempontból nagyon fontos a felhasználása.

Az ECONYL® szőnyegszálak jogosultak a LEED® minősítésre, a környezetbarát épületekre vonatkozó világszintű szabványok meghatározásának részeként.