2021-02-11

Igény szerinti szőnyegek

Igény szerinti egyedi mintás szőnyeg hotel szobában - neofloor.hu

Tökéletes képalkotási eljárás a szőnyegek számára, a kifinomult digitális színkezelési technikák felhasználásával.

Egyedi mintás szőnyegeink elsődlegesen a valódi igény szerinti modellt hozzák a szőnyegképalkotásba.

Ez az egyedülálló technológia valódi hozzáadott értéket jelent az ügyfelek számára: Ön teljesen egyedi, igény szerint gyártott, közületi, magas minőségű szőnyegpadlóval dolgozhat.

Készítse el saját gyönyörű szőnyegremekeit – igény szerint a Szőnyeget!

Igény szerinti egyedi design szőnyeg hotel szobában - neofloor.hu

A design vonzza a szemet, és azon keresztül mindent!

Természetesen betervezhet egy vörös szőnyeget ügyfelei számára, hogy a VIP érzést fokozhassák. De a megjelenés és a környezettel való összehangolás szempontjából még jobbat kínálunk:

Kiváló minőségben, fotorealisztikus nyomtatási eljárással, az Ön által megtervezett mintázattal felejthetetlen megjelenést biztosíthat, miközben növeli a kényelmet, komfortérzetet.

Igény szerint a lehető legnagyobb tervezési szabadságot kínáljuk, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tervezés közben minden elképzelhető elemet és színt a megfelelő szőnyegminőségbe hozza.

Szobánként, helységenként változatos, ismétlődő produkciókat készíthet unalom nélkül.
Akár diszkrét, vizuális ingereket küld, akár komplex helyiségkoncepciókat valósít meg, az igény szerinti szőnyeg-alkotás mindig élményvilágot teremt.

Alkotó harmónia unalom helyett

Az általunk kínált tervezési szabadságon kívül a szőnyegek optimalizálják az egész helyiség klímáját. Biztosítják a szükséges, vagy annál is nagyobb komfort- és kellemes lábmeleg érzetet, csökkentik a zajszintet, és tökéletes feltételeket biztosítanak a pihenéshez és a munkához a szállodákban vagy az irodákban.

Az egyedi tervezésű szőnyeg üzeneteket közvetít, és az első lépéstől az utolsó lépésig jó érzéssel ötvözi őket.

Igény szerinti szőnyeg vizualizáció - neofloor.hu

Érkezzen meg hozzánk, maradjon és élvezze!

Az igény szerint tervezett egyedi mintás szőnyeg lágy átmeneteket, csendes zónákat és fantáziát sugárzó helyeket hoz létre.
Az egyedi tervezésű textil padlóburkolatokkal olyan puha, finom és bájos üzeneteket közvetít, amennyit csak a textilanyagok képesek.

A tárgy- és projektötletek szőnyegnyomatainak harmonikus kialakítása mindig kihívást jelent. Ha inspirációt és tanácsot keres, kérjük, használja ki tapasztalatainkat a digitális szőnyegnyomtatás terén.
Örülünk, ha személyesen is találkozhatunk Önnel.

Önnel szoros együttműködésben képesek vagyunk megkülönböztető mintákat vagy megjelenéseket megvalósítani az egyedi tervezésben.
Teremtsen egyedi légkört, egyenletes kontrasztokat és helyezzen egyedi igények alapján készült szőnyeget a padlón kívül akár a falra és a mennyezetre is díszítőelemként.

Pontos, ügyféligényre kiterjedő gyártási programok

A még pontosabb ügyféligény kiszolgálás érdekében kétféle gyártási programban valósítjuk meg ezen melegpadló burkolatokat:

  1. TWENTY: két szőnyeg típus, 20 szín, kötetlen mintázottság, de segítségképpen több száz mintaválasztási lehetőség, magas minőség, Bfl-s1 tűzvédelmi besorolás.
  2. CHROMOPROJECT: 18 típusú szőnyeg (PA és gyapjú), kötetlen színválasztás, vagy egyedileg kikevert színek is, kötetlen mintázottság, de segítségképpen több száz mintaválasztási lehetőség, magas minőség, Bfl-s1 tűzvédelmi besorolás.

 

Szőnyegpadló kínálatunkat megtekintheti itt:

Az egyedi mintás szőnyeg gyártási menetéről itt olvashat bővebben:

Mintakatalógusaink elérhetősége:

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben kérdései merülnének fel, vagy mintákat szeretne kapni, keresse fel dedikált kapcsolattartóját további egyeztetés céljából:

Szatmári Tünde
Tel.: +36 70 670 22026
E-mail: tunde.r@neofloor.hu

Vagy küldhet rögtön üzenetet itt is: