Egyszínű szőnyegek – mindenféle felhasználásra

Az egyedi mintás szőnyegekben rengeteg lehetőség rejlik. Ám van, amikor nem a padló mintázata fogja megadni egy helység miliőjét, de ezesetben is fontos a megfelelő szőnyeg típusának és színének meghatározása, továbbra is figyelembe véve rendeltetési helyét.

Ekkor nagyon jó választás az egyszínű, illetve strukturáltsága miatt mintázatot kiadó szőnyeg.

Ezeknél a szőnyegeknél is fontos szempont a rendeltetési helyük, a felhasználási körülmények, várható forgalom, komfortfokozat, hiszen ezek ismeretében tudunk jól választani.

Az akusztikai teljesítménytől vagy a fényvisszaverődéstől kezdve a jobb járási kényelemig vagy a praktikus megoldásokig, esetleg a bonyolult alakú padlóburkolatokig: szőnyegeink számos előnyt kínálnak.

Magas kopásállóságuk miatt minden felhasználási területen hosszú éveken át megőrzik minőségüket.

20 féle szőnyeg közül választhat attól függően, hogy mi a legfontosabb szempont Önnek.

Mindegyik típusú szőnyeg kiváló minőségű, hosszú élettartamú és nagy kopásállóságú.

Felhasználási körük szinte kimeríthetetlen. Tökéletes ár – értékarányt képviselnek, hogy Ön azt a minőséget kapja, amit elvár vásárlásáért.

Ezen szőnyegeink legtöbbje általában vágott szálú, de fellelhetőek a hurkolt szálú változatok is.

Vágott szálú szőnyegkollekciónk minden darabja különösen alkalmas olyan területeken való használatra, ahol egy kis extra igény van – magasabb komfort fokozat, melegebb, otthonosabb látvány, harsány vagy épp visszafogott, pasztellszínek.

Még mielőtt azt gondolná, hogy ezekkel az egyszínű szőnyegekkel csak unalmas terek valósíthatók meg, fel kell hívnom a figyelmét arra, hogy téved! Hiszen számtalan színvariáció kombinálásával, bordűrrel, számtalan minta alakítható ki!

Egyszínű szőnyeg megoldás lobbyban - neofloor
Hotel Kristály Ajka egyedi mintás és kollekciós szpnyegek, design PVC és logós lábtörlő - neofloor.hu

Mint az igény szerinti egyedi mintás szőnyegeknél, ezeknél is elérhető a komfortérzés fokozásából használatos geotextil alátétek.

Illetve 270 m2-től már egyedileg kikevert színben is kérhető a választott szőnyegtípus. Ez az opció akkor válhat különösen érdekessé, ha a berendezési tárgyak valamelyikének színével – pl. ágysál, sötétítő stb. – szeretnék harmonizálni. Ezesetben egy pici minta, vagy RAL színkód alapján kikeverjük a színt, és azzal gyártjuk a szőnyeget.

Nem kell teljesen egyedi mintázatban gondolkodni, ha mégis valami egyedit szeretnénk bevinni a belső terekbe.
Kollekciós egyszínű szőnyeginkkel nagyon egyszerűen, már kis mennyiségtől is egyedi miliőt teremthetünk.