Aurum Hotel Komárom****

A Juno Hotel és Camping átalakítási munkáiba csöppentünk bele, amelynek okán csillagszám emelkedésre is pályázott a tulajdonos. Ezzel együtt egyébként név- és átmenetileg tulajdonosváltás is történt. A Juno Hotel és Camping-ből Aurum Hotel**** lett. Ehhez mérten kellett a padozatot is megválasztani.

Mint mindig, itt is törekedtek az egyediségre, illetve a névváltás okán amellett tették le a voksot, hogy a logó kerüljön rá a szőnyegre a közösségi terekben. (Ezzel is egy kicsit erősítve, hol is jár a kedves vendég.) A szobákban pedig a folyosói szőnyeg színével valamennyire passzoló egyszínű, komfortos járást biztosító szőnyeg kerüljön. Természetesen mindez kedvező áron, jó minőségben és hosszú élettartammal. Az elvárások ismét nekünk kedveztek!

Mivel elég határozott elképzelése volt a tulajdonosnak, nem volt nehéz dolgunk.

Gyorsan készítettünk terveket: a lobbyban nagy méretű logók vezetik a pihenni érkező vendégeket a recepcióhoz és az épület belsejébe, ahonnan tovább a folyosókon és a lépcsőkön már kicsi, 20 cm-es logócskák váltják fel az előzőekben nagyban csodáltakat.
IGEN, figyeltünk arra tervezéskor, gyártáskor és fektetéskor is, hogy a logóból sehol semmilyen körülmény között ne kerüljön levágásra. Ezért úgy terveztük, hogy a minta a faltól 2 cm-re kezdődjön minden helységben.

Mivel a folyosók, lépcsők, konferencia termek és edzőterem méretei nem voltak egyformák, mindenhol külön-külön gyártási terv szükségeltetett. Ehhez egyébként nagy segítséget adott, hogy a rendelkezésünkre bocsájtották a tervrajzokat dwg formátumban.

A szobák szőnyegeinek színei is egyedi választás volt attól eltekintve, hogy egyébként több száz szín állt rendelkezésre. De ha a kedves ügyfél ezt kéri tőlünk, mi természetesen megcsináljuk neki! Hiszen mindenre kiterjedő szolgáltatást kívánunk nyújtani mindenki megelégedésére.

Ez is egy gyors döntéseken és tudatos választásokon alapuló, élvezetes munka volt!