Aurum Hotel Komárom****

A Juno Hotel és Camping átalakítási munkáiba csöppentünk bele, amelynek okán csillagszám emelkedésre is pályázott a tulajdonos. Ezzel együtt egyébként név- és átmenetileg tulajdonosváltás is történt. A Juno Hotel és Camping-ből Aurum Hotel**** lett. Ehhez mérten kellett a padozatot is megválasztani.

Mint mindig, itt is törekedtek az egyediségre, illetve a névváltás okán amellett tették le a voksot, hogy a logó kerüljön rá a szőnyegre a közösségi terekben. (Ezzel is egy kicsit erősítve, hol is jár a kedves vendég.) A szobákban pedig a folyosói szőnyeg színével valamennyire passzoló egyszínű, komfortos járást biztosító szőnyeg kerüljön. Természetesen mindez kedvező áron, jó minőségben és hosszú élettartammal. Az elvárások ismét nekünk kedveztek!

Mivel elég határozott elképzelése volt a tulajdonosnak, nem volt nehéz dolgunk.

Gyorsan készítettünk terveket: a lobbyban nagy méretű logók vezetik a pihenni érkező vendégeket a recepcióhoz és az épület belsejébe, ahonnan tovább a folyosókon és a lépcsőkön már kicsi, 20 cm-es logócskák váltják fel az előzőekben nagyban csodáltakat.
IGEN, figyeltünk arra tervezéskor, gyártáskor és fektetéskor is, hogy a logóból sehol semmilyen körülmény között ne kerüljön levágásra. Ezért úgy terveztük, hogy a minta a faltól 2 cm-re kezdődjön minden helységben.

Mivel a folyosók, lépcsők, konferencia termek és edzőterem méretei nem voltak egyformák, mindenhol külön-külön gyártási terv szükségeltetett. Ehhez egyébként nagy segítséget adott, hogy a rendelkezésünkre bocsájtották a tervrajzokat dwg formátumban.

A szobák szőnyegeinek színei is egyedi választás volt attól eltekintve, hogy egyébként több száz szín állt rendelkezésre. De ha a kedves ügyfél ezt kéri tőlünk, mi természetesen megcsináljuk neki! Hiszen mindenre kiterjedő szolgáltatást kívánunk nyújtani mindenki megelégedésére.

Ez is egy gyors döntéseken és tudatos választásokon alapuló, élvezetes munka volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük